מתכוני השף

מתכון לבריוש מלוח:

  • חצי קילו קמח
  • 4 ביצים בינוניות
  • 70 גר' סוכר
  • 25 גר' שמרים טריים
  • 10 גר' מלח
  • חצי כוס חלב
  • 180 גר' חמאה בטמפ' החדר

אופן ההכנה:

לערבב בקערה את השמרים והחלב לערבב היטב ולהניח בצד 10 דקות את הביצים.סוכר.מלח.קמח (לפי הסדר) לשים במיקסר ולערבב מעט ולהוסיף את תערובת חלב והשמרים.ללוש במהירות נמוכה כ6 דקות.ועוד 2 דקות במהירות בינונית.להוריד מהירות ולהתחיל להוסיף את החמאה לאט לאט עד שנבלע הבצק.לקרר את הבצק לפחות 4 שעות במקרר.לכדרר לכדורים.להתפיח כ45 דקות.ולאפות 180 מעלות כ8 דקות בלבד( מתאים גם למילוי מתוק וגם למילוי מלוח.

בתאבון

מתכון לכדורי גבינה( בויוס):
 
  • 4 כוסות קמח
  • קוביה בולגרית מגוררת
  • 150 גר' גבינה
  • קוטג'1
  • 1/2 גבינה לבנה
  • שקית א.אפיה
  • 100 גר' זיתים שחורים מגולענים וחתוכים
אופן ההכנה:
 
לערבב הכול במיקסר עם גיטרה עד שנוצר בצק אחיד.
לקרר לפחות שעתיים.
לכדרר כדורי בצק קטנים ולאפות 180 מעלות בערך 15 דקות עד שמזהיב בתחתית.
 
בתאבון
 
WhatsApp להזמנות- צרו קשר